Co. τεχνολογίας ηλεκτρονικής Bicheng Shenzhen, ΕΠΕ

PCB υψηλής συχνότητας | PCB πυρήνων μετάλλων | Εύκαμπτο PCB

RO4350B/4003C | RT/duroid 5880/5870 | RF-35TC/TLY-5

90% εξαγωγή | UL, ISO 9001, ISO14001 και IATF 16949 επικυρωμένα

 

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Εξασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Shenzhen Bicheng Electronics Technology Co., Ltd Εξασφάλιση ποιότητας

Αναθεωρήσεις πελατών
Kevin, Λαμβανόμενος και δοκιμασμένος τους πίνακες - ευχαριστώ πολύ. Αυτοί είναι τέλειοι, ακριβώς τι χρειαστήκαμε. rgds Πλούσιος

—— Πλούσιο Rickett

Ruth, Πήρα το PCB σήμερα, και είναι ακριβώς τέλειοι. Παρακαλώ μείνετε λίγη υπομονή, η επόμενη διαταγή μου έρχεται σύντομα. Καλοί σεβασμοί από το Αμβούργο Olaf

—— Olaf Kühnhold

Γεια Natalie. Ήταν τέλειο, συνδέω μερικές εικόνες για την αναφορά σας. Και σας στέλνω έπειτα 2 προγράμματα στον προϋπολογισμό. Ευχαριστώ πολύ πάλι

—— Seba Τ.

Kevin, Ευχαριστίες, έγιναν τέλεια, και εργασία καλά. Όπως υπόσχεται, είναι εδώ οι συνδέσεις για το πιό πρόσφατο πρόγραμμά μου, που χρησιμοποιεί το PCBs που κατασκευάσατε για με:

—— Ντάνιελ F

Είμαι σε απευθείας σύνδεση συνομιλία τώρα
Εξασφάλιση ποιότητας PCB

Το Bicheng έχει αναπτύξει τη σειρά διοικητικών διαδικασιών και προσεγγίσεων για να βεβαιώσει ότι PCBs είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής των προμηθευτών, της επιθεώρησης του (WIP) έργου υπό κατασκευή, της εξερχόμενων επιθεώρησης παράδοσης και της εξυπηρέτησης πελατών κ.λπ.

 

Αξιολόγηση και λογιστικός έλεγχος των προμηθευτών

Οι προμηθευτές πρέπει να αξιολογηθούν από Bicheng. Επιπλέον, Bicheng θα αξιολογήσει και θα ταξινομήσει τους προμηθευτές για να εγγυηθεί κάθε χρόνο ότι τα υλικά παρεχόμενα καλύπτουν τις απαιτήσεις Bicheng. Επιπλέον, Bicheng αναπτύσσει συνεχώς τους προμηθευτές και τους εποπτεύει για να βελτιώσει τη διαχείρισή τους ποιότητας και περιβάλλοντος βασίζοντας στα συστήματα ISO9001 & ISO14001.

 

♦ Αξιολόγηση συμβάσεων

Το Bicheng θα αναθεωρήσει και θα ελέγξει τις απαιτήσεις του πελάτη να σιγουρευτεί ότι έχουμε την ικανότητα να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών, της παράδοσης και άλλων απαιτήσεων πριν από την αποδοχή μιας διαταγής.

 

Παραγωγή, έρευνα και έλεγχος των στοιχείων κατασκευής

Όταν τα σχεδιαστικά στοιχεία των πελατών και οι προδιαγραφές παρέχονται στο τμήμα αγοράς μας, Bicheng πρέπει να ελέγξει όλες τις απαιτήσεις. Κατόπιν, μετατρέψτε τα σχεδιαστικά στοιχεία στα στοιχεία κατασκευής από το CAM. Τέλος, μια οδηγία το (MI) κατασκευής παράγεται σύμφωνα με την πραγματικές διαδικασία παραγωγής και τις τεχνολογίες Bicheng για το κατασκευαστικό τμήμα ως βάση για την πραγματική επεξεργασία. MI πρέπει να αναθεωρηθεί από τους ανεξάρτητους μηχανικούς και τους μηχανικούς QA πριν από το ζήτημα.

 

Εισερχόμενος υλικός ποιοτικός έλεγχος

Όλα τα υλικά πρέπει να επιθεωρηθούν πρίν αποθηκεύουν. Το Bicheng καθιέρωσε μια σειρά ακριβών διαδικασίας και οδηγίας επιθεώρησης για να ελέγξει τα εισερχόμενα υλικά. Επιπλέον, Bicheng είναι κύριο των διάφορων ακριβών οργάνων και των συσκευών επιθεώρησης για να εγγυηθεί την ικανότητα να κριθεί υλικός ο καλός ή όχι. Εκδίδουμε το υλικό με πρώτα -/πρώτα - έξω την πρώτη έξω αρχή, και δίνουμε έξω «το συναγερμό» γιατί το υλικό που θα φθάσει στη ζωή του προϊόντος στο ράφι για να εξασφαλίσει τα υλικά καταναλώνεται πριν από τη λήξη.

 

Έλεγχος της διαδικασίας παραγωγής

Η σωστή οδηγία το (MI) κατασκευής, η περιεκτική διαχείριση εξοπλισμού και η συντήρηση και ο έλεγχος διεργασίας, η ακριβής επιθεώρηση WIP και η παρακολούθηση καθώς επίσης και η οδηγία εργασίας, όλοι εκείνοι καθιστούν ολόκληρη τη διαδικασία επεξεργασίας ελεγχόμενη συνολικά.

 

♦ Τελικοί έλεγχος και επιθεώρηση

Όλο το PCBs πρέπει να περαστεί από την ανοικτή και σύντομη δοκιμή καθώς επίσης και η οπτική επιθεώρηση μετά από πέρασε τις διευκρινισμένες φυσικές δοκιμές. Είμαστε κύριοι του διάφορου προηγμένου εξοπλισμού δοκιμής συμπεριλαμβανομένου προσαρμοσμένος, πετώντας μηχανές δοκιμής ελέγχων για να εγγυηθούμε ότι κάθε PCB είναι 100% δοκιμασμένο.

 

♦ Λογιστικός έλεγχος παράδοσης προϊόντων

Εμείς οργάνωση ένα αφιερωμένο τμήμα FQA για να επιθεωρήσει τα προϊόντα PCB σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του πελάτη από τη δειγματοληψία. Κατάλληλο PCBs πρόκειται να συσκευαστεί.

 

FQA πρέπει επίσης να πραγματοποιήσει έναν λογιστικό έλεγχο 100% των προϊόντων συσκευασίας και ναυτιλίας αποθηκών εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού προϊόντων, αριθμός πελατών, ποσότητα προϊόντων, που στέλνει τη διεύθυνση και ούτω καθεξής πριν από την αποστολή.

 

♦ Εξυπηρέτηση πελατών

Θέτουμε - επάνω μια επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για να επικοινωνήσει φιλενεργά με τους πελάτες και έγκαιρος εξετάζει τις ανατροφοδοτήσεις των πελατών. Εστιάζουμε ιδιαίτερα στις ανάγκες των πελατών και για να καταλάβουμε τις απαιτήσεις των πελατών, έγκαιρες να ρυθμίσουν την πολιτική των απαιτήσεων προϊόντων εξυπηρέτησης πελατών και PCB.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kevin Liao

Τηλ.:: 86-755-27374946

Φαξ: 86-755-27374947

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)